Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ВОЇНІВ АТО/ООС, ЯКІ ЗАГИНУЛИ У ГРУДНІ

Дата: 02.12.2021 12:09
Кількість переглядів: 156

2 грудня о 10.00 біля меморіальної дошки загиблим бійцям АТО/ООС вшанування пам’яті воїнів-володимирчан, які віддали життя, захищаючи Україну, у боротьбі з російськими окупантами.

У заході взяли участь голова районної ради Віктор Хиць,заступник голови райдержадміністрації Вітор Фіщук секретар міської ради Іван Юхимюк, духовенство, військовослужбовці, ветерани, представники міської та районної рад, РДА та жителі міста.

Під час заходу було зачитано список імен п’яти військовослужбоців та мобілізованих до лав ЗСУ бійців, які загинули у грудні у різні роки проведення АТО/ООС.

Військові капелани разом із усіма присутніми помолились за упокій душ загиблих героїв, після чого до пам’ятної дошки представники влади та військовослужбоці поклали квіти.

Нагадаємо, що таку традицію започатковано з ініціативи командира 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Олександра Охріменка. Починаючи з листопада, у кожен перший четвер на пам’ятний захід, під час якого зачитуються прізвища загиблих цього місяця, збираються військовослужбовці, духовенство, представники влади та жителі громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора