Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

16 днів проти насильства

Дата: 01.12.2021 10:26
Кількість переглядів: 175

Сьогодні фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості спільно з представником Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Степаном Слащуком провели заходи в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Метою проведення таких заходів є привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. 

Організатори акції вкотре нагадали людям про болісну проблему і закликали усіх долучитись до боротьби з насильством. Мешканці міста отримали дієві поради як реагувати на прояви насильницьких дій , дізнались про  правові механізми  попередження та протидії насильству.

Таку масштабну проблему, як насильство, можна подолати лише об’єднавши зусилля, забезпечивши комплексний підхід до їх вирішення: попереджаючи наступні випадки насильства, притягуючи до відповідальності кривдників та надаючи якісну кваліфіковану допомогу тим, хто її потребує.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора