Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

#16_днів_проти_насильства

Дата: 02.12.2021 10:33
Кількість переглядів: 156

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» триває, то ж сьогодні   в онлайн режимі у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся  семінар «Ризики нелегальної трудової міграції», організований  Луцьким міським центром зайнятості.   В  заході взяла участь  голова ГО «Волинські перспективи» Ніна  Пахомюк.

Нелегальне працевлаштування за кордоном та торгівля людьми  є поширеним явищем сьогодення. Лектор розповіла учасникам, що погодившись на нелегальну роботу, можна стати жертвою торгівлі людьми або трудової експлуатації і працюючи нелегально ви не зможете належним чином захистити свої права. Крім того, пані Ніна звернула увагу присутніх на основних засадах правової захищеності, надала поради про те, як захистити себе, збираючись за кордон та повідомила номери телефонів гарячих ліній, на які можна телефонувати у разі потреби.

Дякуємо @ГО Волинські перспективи та особисто @Nina Pakhomyuk за професійне та глибоке висвітлення таких важливих проблем.

#16_днів_проти_насильства

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора