Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 18.12.2021 00:15
Кількість переглядів: 192

17 грудня відбулися засідання постійних комісій районної ради з питань:

- планування, бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальних громад району;

- освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, в справах  молоді та соціального захисту населення.

На засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальних громад району були присутні члени комісії: Валентин Вірковський, Людмила Лазаренко – Штикало, Ганна Нестеряк, Алла Лісова, Роман Пальонка, Іван Філіпов, Інна Хільковець, Ярослав Гиць.

На засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, в справах  молоді та соціального захисту населення були присутні члени комісії: Ганна Міщук, Віра Мазур, Світлана Семченкова, Микола Костючко, Світлана Адамчук.

У роботі комісії взяла участь голова районної ради Віктор Хиць, заступник голови районної ради Андрій Оніщук, заступник голови райдержадміністрації Віктор Фіщук, начальник відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Тетяна Пасось, заступник керівника апарату-начальник відділу управління персоналом та організаційної роботи райдержадміністрації Ірина Ліщук, начальник відділу фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук, заступник начальника відділу регіонального розвитку райдержадміністрації Анатолій Яльницький, головний спеціаліст сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Андрій Томчук.

На обговорення присутнім було запропоновано наступний порядок денний:

1. Про звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців  2021 року.         

2. Про внесення змін до рішення районної ради від 24 грудня 2020 року  №2/5 “Про районний бюджет на 2021 рік».

3. Про районний  бюджет на 2022  рік.

4. Про Програму з відзначення державних, професійних свят, ювілейних дат, пам’ятних днів та вшанування працівників, колективів підприємств, установ, організацій і мешканців  Володимир-Волинського  на 2022-2024 роки

5. Про внесення змін та продовження терміну дії на 2022 рік  районної Програми соціального захисту населення на 2020-2021 роки та Порядку використання коштів.

6. Про продовження терміну дії на 2022-2023 роки та внесення змін в назву та викладення в новій редакції районної Програми матеріально - технічного забезпечення військових частин  А1008, А4308, Володимир-Волинського ОРВК, організації територіальної оборони та заходів мобілізаційної підготовки і мобілізації в районі, надання одноразової грошової допомоги жителям Володимир-Волинського району, які заключили контракт до ЗСУ на 2017 – 2021 роки.

7. Про Програму забезпечення діяльності Володимир-Волинської районної ради на 2022 рік.

8. Про план роботи районної ради на перше півріччя 2022 року.

9. Про Комплексну Програму енергозбереження та енергоефективності розвитку Володимир-Волинського району на 2022-2025 роки.

10.Розгляд листів.

11.Різне.

З розгляду запропонованих питань, членами постійних комісії були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора