Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Асоціація громадських радників України ініціює обговорення питання участі громадянського суспільства у розвитку територіальної оборони.

Дата: 20.12.2021 10:30
Кількість переглядів: 170

Вже 1 січня набуде чинності Закон України «Про основи національного спротиву», який визначає основні засади підготовки та ведення спротиву воєнній агресії, а також завдання і повноваження сил безпеки та сил оборони.

Як у регіонах готуються до виконання Закону? Яка роль громадськості в його імплементації? Як допомогти собі та своїй громаді бути більш захищеними?

Щоби дати відповіді на ці та інші важливі питання – запрошуємо доєднатися до онлайн-дискусії на тему, актуальну для багатьох громад: «Що має знати кожен, щоб країна була в безпеці».

Участь у дискусії візьмуть:

Денис Поданчук — радник Командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ, член Ради волонтерів та робочої групи з розробки проєкту Закону України «Про основи національного спротиву»?

та?

Андрій Оніщук — заступник голови Володимир-Волинської районної ради Волинської області, один з ініціаторів організації територіальної оборони на рівні громад і районів.

Долучайтеся 20 грудня о 12 годині за посиланням: https://bit.ly/СПРОТИВ

Посилання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора