Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 24.12.2021 12:34
Кількість переглядів: 724

23 грудня 2021 року, у залі засідань районної ради відбулося пленарне засідання сьомої сесії районної ради восьмого скликання.

В роботі пленарного засідання окрім 35 депутатів районної ради взяли участь голова райдержадміністрації Юрій Лобач, керівників правоохоронних органів, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації, голови територіальних громад, представники громадськості, представники ЗМІ.

Перед початком роботи, депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників України, що загинули від рук російських найманців.

Голова районної ради Віктор Хиць від імені всіх депутатів привітав депутатів - іменинників, які святкували свої Дні народження в міжсесійний період.

Голова районної ради  Віктор Хиць спільно з головою РДА Юрієм Лобачем привітали депутатів із святом місцевого самоврядування та вручили ряд Подяк і премій районної влади. Зокрема, Відзнаку Волинської обласної ради отримав Валентин Вірковський, а також відзначені за активну роботу були голови фракцій політичних партій, які представлені у районій раді: Анатолій Яльницький (фракція ПП «Слуга народу»), Віктор Фіщук (фракція ПП «Сила і честь»), Микола Матусевич (фракція ВО «Слуга народу»), Інна Хільковець (фракція ВО «Свобода»), Оксана Юрчук (фракція ПП «За майбутнє»), Ярослав Гиць (фракція ПП «Європейська солідарність»).

Крім того, керівники району відзначили і працівників архівних установ з нагоди їхнього прийдешнього професійного свята. Подяки голови районної ради та райдержадміністрації отримали завідувачка трудовим архіву району Наталія Буняк та начальниця архівного відділу РДА Олена Дружук.

Депутати розглянули наступні питання Порядку денного:

1. Про результати діяльності Володимир-Волинської окружної  прокуратури  за перше півріччя 2021 року

2. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни)  меж с.Білин Оваднівської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області.

3. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни)  меж с.Охнівка Оваднівської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області.

4. Про Програму з відзначення державних, професійних свят, ювілейних дат,  пам’ятних днів та вшанування працівників, колективів підприємств, установ, організацій і мешканців  Володимир-Волинського  на 2022-2024 роки .

5. Про  внесення змін  та продовження терміну дії на 2022 рік  районної Програми соціального захисту населення на 2020-2021 роки та Порядку використання коштів.

6. Про продовження терміну дії на 2022-2023 роки, внесення змін в назву та викладення в новій редакції   районної Програми матеріально - технічного забезпечення військових частин  А 1008, А 4308, Володимир-Волинського ОРВК, організації територіальної оборони та заходів мобілізаційної підготовки і мобілізації в районі, надання одноразової грошової допомоги жителям Володимир-Волинського району, які заключили контракт до ЗСУ на 2017 – 2021 роки

7. Про Програму забезпечення діяльності Володимир-Волинської районної ради на 2022 рік

8. Про Комплексну Програму енергозбереження та енергоефективності розвитку Володимир-Волинського району на 2022-2025 роки

9. Про звіт про виконання районного бюджету за 9  місяців 2021 року.         

10. Про внесення змін до рішення районної ради від 24 грудня 2020 року  №2/5 “Про районний бюджет на 2021 рік».

11. Про районний бюджет  на 2022 рік

12. Про план роботи районної ради на перше півріччя 2022 року.

13.Про виключення із списку присяжних

14. Різне.

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно до чинного законодавства України усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора