Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР КОМПЛЕКТУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ІНФОРМУЄ

Дата: 24.12.2021 14:56
Кількість переглядів: 1199

Володимир-Волинський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки проводить набір на вакантні посади для проходження військової служби за контрактом у батальйон територіальної оборони (в/ч А7064).

Для підписання контракту на проходження військової служби в підрозділі територіальної оборони кожен охочий може звернутися до Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також до підпорядкованих відділів.

Перевага такої служби в тому, що військові служитимуть поруч із домівкою та, власне кажучи, захищатимуть свою малу Батьківщину та родину. В особливий період укомплектування частини здійснюватиметься військовослужбовцями за контрактом, за призовом особами офіцерського складу та територіальним резервом. Вони обійматимуть офіцерські, старшинські, сержантські та солдатські посади. Усі військовослужбовці гарантовано отримуватимуть грошове забезпечення відповідно до штатного розпису. Їм надаватиметься безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров’я. Також усім військовослужбовцям зберігатиметься місце роботи, посада і середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності й у фізичних осіб-підприємців, у яких вони працювали на час призову.

Крім того, на час дії особливого періоду в разі призову на військову службу виплата пенсії для армійців, які її отримували, не припиняється, а після звільнення зі служби — підлягає обов’язковому перерахунку.

У Законі України «Про основи національного спротиву» визначено гарантії соціального і правового захисту військовослужбовців, які братимуть участь у національному спротиві.

Базуватися військова частина буде в м. Нововолинськ Володимир-Волинського району.

 

Начальник Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Руслан ЯЦІЙ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора