Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИХ БІЙЦІВ СІЧНЯ

Дата: 06.01.2022 12:03
Кількість переглядів: 707

6 січня о 10.00 на площі Героїв біля меморіальної дошки загиблих бійців АТО/ООС відбулось уже традиційне вшанування пам’яті воїнів 14-ї ОМБР імені князя Романа Великого та бійців-володимирчан, які віддали життя, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет Української держави.

Участь у скорботному заході взяли голова районної ради Віктор Хиць, голова райдержадміністрації Юрій Лобач, міський голова Ігор Пальонка, командир 14-ї ОМБр Олександр Охріменко, військові капелани, військовослужбовці та жителі громади.

Біля меморіальної дошки загиблим у АТО/ООС зібрались небайдужі містяни, колишні і діючі військові, представники духовенства, рідні загиблих у війні володимирчан.

Пам'ять воїнів вшанували молитвою за упокій їхніх душ та покладанням квітів до меморіальної дошки. У скорботній тиші ведучий заходу виголосив імена тих, хто загинув у січні в різні роки війни. Вічна пам’ять Героям! Слава Україні!

Нагадаємо, що таку щомісячну традицію започатковано з ініціативи командира 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Олександра Охріменка. Починаючи з листопада, у кожен перший четвер на пам’ятний захід, під час якого зачитуються прізвища загиблих цього місяця, збираються військовослужбовці, духовенство, представники влади та жителі громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора