Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Дату та час отримання адмінпослуг у Центрах обслуговування платників можна визначити самостійно, - Головне управління ДПС у Волинській області

Дата: 13.01.2022 15:33
Кількість переглядів: 141

Для запису на прийом до фахівців Центрів обслуговування платників варто скористатися можливостями «Електронної черги», - рекомендують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Цей електронний сервіс допоможе самостійно обрати дату та час візиту до ЦОП для отримання адміністративних послуг чи консультаційної допомоги.

 «Волинські платники податків для запису на прийом у Центри обслуговування  вже понад 5 тисяч разів скористалися електронною чергою. Тобто, зі свого персонального комп’ютера  чи мобільного телефону зайшли на субсайт Головного управління ДПС у Волинській області в банер «Центри обслуговування» в розділ «Електронна черга»   і самостійно обрали дату та час візиту до податкової. Після нескладної реєстрації кожен може не лише переглянути, а й роздрукувати талон  із зазначенням дати та часу прийому в 4 державних податкових інспекціях області», - зазначає очільниця волинських податківців Світлана Савчук.

Наразі цей сервіс спрощує процес реєстрації на прийом до Центрів обслуговування платників у містах  Луцьк, Володимир-Волинський, Ковель і Камінь-Каширський.

            На активну роботу е-черги в податковій службі краю сподіваються у період подання річної звітності.  Головне управління ДПС у Волинській області просить платників не відкладати візит до ЦОПів на останні дні подання звітності, а перед відвідуванням Центру обслуговування платників записатися на прийом до фахівців за посередництвом «Електронної черги».

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Волинській області

ПОГОДЖЕНО:                                                                Світлана САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора