Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

МОДЕРНІЗАЦІЯ ТА РОЗШИРЕННЯ ПУНКТУ ПРОПУСКУ "УСТИЛУГ" - ЗАВДАННЯ ВАЖЛИВЕ ДЛЯ МОГО ОКРУГУ І СТРАТЕГІЧНЕ ДЛЯ ВОЛИНІ ТА КРАЇНИ

Дата: 26.01.2022 00:43
Кількість переглядів: 164

Модернізація та розширення пункту пропуску "Устилуг" - завдання важливе для мого округу і стратегічне для Волині та країни. Воно стоїть на часі вже довгі роки і чим далі відкладається в довгий кошик, тим більше втрачає район та держава.

Устилуг - це ворота в Україну і вони виглядають жахливо. Так не має бути! Потрібна модернізація пункту пропуску та його розширення, справна електронна черга. Потрібно забезпечити доступний для людей, які перетинають кордон, сервіс.

24 січня спільно з головою Володимир-Волинської районної ради, головами та представниками місцевих громад зустрівся з заступником міністра інфораструктури України Мустафою Наємом, щоб донести про важливість такого завдання.

Обговорили програму модернізації пунктів пропуску на Волині. Так, повідомив Наєм, запланована модернізація ПП "Устилуг", але без врахування розширення пункту пропуску. Така модернізація не збільшість пропускну спроможність пункту та не принесе потрібних результатів для розвитку регіону.

Переконали Наєма відвідати пункт пропустку та вивчити ситуацію.

Також підняли питання про встановлення вагових комплексів на відремонтованій дорозі Н-22.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора