Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 29.01.2022 00:07
Кількість переглядів: 332

28 січня 2022 року у залі засідань районної ради, відбулась восьма сесії районної ради восьмого скликання.

В роботі пленарного засідання окрім 35 депутатів районної ради взяли участь  голова районної ради Віктор Хиць, заступник голови районної ради Андрій Оніщук, керівник апарату РДА Сергій Романюк, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації, представники громадськості, представники ЗМІ.

Депутати розпочали роботу із виконання гімну України та вшанування пам’яті військовослужбовців, які загинули на Сході України.

Після цього депутати приступили до розгляду запланованих питань, серед яких:

1. Про перейменування  Володимир-Волинського району

2. Про  Програму висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в районі засобами масової інформації на 2022 рік.

3. Про звіт про виконання районного бюджету за 2021рік.

4. Про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2021 року  №7/14 “Про районний бюджет на 2022 рік».

5. Про надання згоди на прийняття індивідуально визначеного рухомого майна Оваднівської сільської ради у комунальну власність Володимир-Волинської районної ради та визначення балансоутримувача.

6. Про звіт голови районної ради.

7. Про звільнення та призначення директора КП “Володимир – Волинський районний центр підготовки територіальної оборони” Володимир – Волинської районної ради”.

8. Різне.

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно до чинного законодавства усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора