Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого спільно з Тренінговим центром Асоціації випускників Університету здійснює проведення сертифікатних програм «Організація роботи депутата місцевої ради» та «Юрист у сфері місцевого самоврядуванн

Дата: 07.02.2022 09:35
Кількість переглядів: 434

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого спільно з Тренінговим центром Асоціації випускників Університету здійснює проведення сертифікатних програм «Організація роботи депутата місцевої ради» та «Юрист у сфері місцевого самоврядування».

Автори даних курсів пропонують фокус-знання щодо основних напрямків діяльності органів місцевого самоврядування з урахуванням останніх змін до законодавства щодо децентралізації та змін правової, територіальної і матеріально-фінансової основи місцевих рад. За результатами проходження курсу кожен учасник отримує сертифікат.

Більш детальну інформацію про курси Ви можете дізнатися з документів, що прикріплені до цього листа або на офіційному сайті Університету.

З метою розповсюдження  інформації про курс більш широкому загалу, прохання поширити цей лист для  голови ради і його колег.

Запрошуємо Вас до участі у програмі!

Лист

Сертифікатна програма "Організація роботи депутата місцевої ради"

Сертифікатна пронрама "Юрист у сфері місцевого самоврядування"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора