Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 07.02.2022 14:32
Кількість переглядів: 180

4 лютого, голова Володимир – Волинської районної ради Віктор Хиць взяв участь у робочій зустрічі міського голови Ігоря Пальонки з в.о. командира окремого батальйону територіальної оборони в/ч 7064 Андрієм Селецьким.

Під час зустрічі, яка відбулась за участі голови районної ради Віктора Хиця, обговорили функціонування підрозділу батальйону територіальної оборони відповідно до Закону України «Про основи національного спротиву». Зокрема те, як здійснюється набір до лав тероборони, які головні завдання добровільних об’єднань, а також яку підтримку може надати їм місцева влада.

Міський голова Ігор Пальонка та голова районної ради Віктор Хиць порушили питання можливості створення добровільного формування територіальної оборони на теренах Володимир-Волинської міської територіальної громади. Аби розпочати процес організації такого формування спершу потрібно зібрати ініціативну групу, до складу якої можуть увійти активні мешканці громади.

У зв’язку з цим, жителі, які мають досвід військової служби, або велике бажання обороняти громаду у випадку загрози нападу, можуть запропонувати свою кандидатуру для створення ініціативної групи. Для цього необхідно звернутись у відділ з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та охорони праці за адресою: вул. Данила Галицького, 5.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора