Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

У ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКІЙ МІСЬКРАЙОННІЙ ФІЛІЇ ВОЛИНСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЄКТУ "НОРВЕГІЯ-УКРАЇНА. ПРОФЕСІЙНА АДАПТАЦІЯ. ІНТЕГРАЦІЯ В ДЕРЖАВНУ СИСТЕМУ»

Дата: 10.02.2022 12:24
Кількість переглядів: 436

Олена Анатоліївна Івашко, координатор проєкту у Волинській області, розповіла, що даний проєкт  направлений на професійну перепідготовку військових, ветеранів та членів їхніх сімей на цивільні спеціальності, що користуються високим попитом на ринку праці України, сприяння учасникам проекту у соціальній адаптації до умов життя у громадянському суспільстві. 

Навчання за напрямом "Інформаційні технології в малому бізнесі" відбуватиметься на базі Волинського національного  університету імені Лесі Українки у Луцьку та Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А.Ю. Кримського у Володимирі. Навчання здійснюється за зручним графіком – он-лайн та оф-лайн зустрічі, під час яких учасники пройдуть соціальну та психологічну адаптацію (тренінги та майстер-класи), працюватимуть із кваліфікованими викладачами-практиками, зустрінуться із успішними підприємцями та представниками бізнесу.

Реєстрація бажаючих взяти участь у навчанні за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdF4kHJcMSyXpRhNnIaHxNe5CPjUug8ffzyrM1TwAsWL3QheA/viewform?usp=sf_link

#Центр_розвитку_ підприємництва  #Територія_майстерності #Норвегія_Україна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора