Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ ВІКТОРА ХИЦЯ ДО МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ!

Дата: 24.02.2022 10:10
Кількість переглядів: 361

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ВОЛОДИМИРЩИНИ!

Президент Російської Федерації оголосив про початок нової хвилі агресії проти України.

Мета російської наступальної військової операції - знищення Української держави, захоплення силою української території та встановлення окупаційного контролю.

Російські війська здійснюють удари по мирних українських містах з різних напрямів, у тому числі зі сторони тимчасово окупованих Донбасу та Криму, а також північно-східного регіону.

Це - акт війни, напад на суверенітет та територіальну цілісніть України, грубе порушення Статуту ООН та основоположних норм і принципів міжнародного права.

І кожен з нас переймається питанням – що буде далі? Кожен, хто усвідомлює себе частиною нації, оцінює ризики, прагне захистити свою державу, свій дім і родину. Наше завдання сьогодні – бути готовими до всіх можливих варіантів розвитку подій.

Бойовий дух українських військових високий, наші захисники готові дати рішучий відсіч державі-агресору і будуть усіма силами захищати українську землю.

Зараз іде максимально злагоджена робота для найбільш ефективного захисту нашої країни та вашої безпеки.

В Україні введено військовий стан.

Зберігаємо спокій.

Читаючи, слухаючи новини, аналізуємо їх. Включаємо критичне мислення.

Читаємо тільки офіційні джерела інформації, аби вберегти себе від пропаганди та маніпуляцій агресора. Президент України, РНБО та Кабінет Міністрів на постійному зв’язку. Слідкуємо за новинами Збройних Сил України, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади.

НЕ ДОВІРЯЄМО жодним ресурсам інформації з території країни-окупанта.

 

Разом переможемо!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора