Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ЗВЕРНЕННЯ ДЕПУТАТІВ ВОЛОДИМИР – ВОЛИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ 8 СКЛИКАННЯ ДО КРАЇН - ЧЛЕНІВ  НАТО ЩОДО ЗАКРИТТЯ НЕБА НАД УКРАЇНОЮ

Дата: 05.03.2022 16:55
Кількість переглядів: 187

Ми, депутати Володимир – Волинської районної ради 8 скликання, звертаємось до країн – членів НАТО, Президентів США і Франції, Канцлера Німеччини, Послів усіх держав у підтримку Президента України Володимира Зеленського та українського народу, з проханням про закриття неба над Україною.

В Україні 10 день триває війна. Це війна росії проти українського народу, який став на захист свободи та європейських цінностей демократії.

За цей час загинуло тисячі мирних українців, з них сотні дітей. У нас руйнуються житлові будинки, об’єкти соціальної інфраструктури: лікарні, освітні заклади, харчова промисловість. Багато українських районів знаходяться у повній блокаді.

Забрані життя наших громадян й усі ці руйнування спричинені здебільшого нальотами російської військової авіації та ракет, що без розбору гатять по Україні. Результати цього варварства бачить увесь світ.

Тому ми, депутати Володимир – Волинської районної ради Волинської області, представники української місцевої демократії, представники українського народу, що пліч-о-пліч стоїмо у боротьбі проти росії, звертаємось до Вас з проханням – ЗАКРИТИ НЕБО  від військової авіації і ракет росії та сприяти як найшвидшому отримання Україною допомоги у вигляді винищувачів.

Кожна згаяна хвилина –це смерті наших громадян, жінок і дітей, це знищені наші міста і села!

Діяти потрібно негайно!

 

За дорученням депутатів Володимир – Волинської районної ради Волинської області

 

З повагою та надією на допомогу

 

Голова Володимир – Волинської районної ради                                           Віктор Хиць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора