Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО АГЕНТСТВА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ  ТА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА УРЯДУВАННЯ  ІНФОРМУЮТЬ

Дата: 11.04.2022 09:52
Кількість переглядів: 290

ПОВІДОМЛЕННЯ – ЗАПРОШЕННЯ

про підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування 5 – 7 категорій посад

Українська школа урядування (УШУ) є закладом післядипломної освіти, що належить до сфери управління Національного агентства України з питань державної служби та здійснює підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування  5 – 7 категорій посад.

Відповідно до Положення про систему професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06 лютого 2019 року № 106, та Положення про Українську школу урядування в УШУ здійснюватиметься підвищення кваліфікації за загальною короткостроковою програмою для посадових осіб місцевого самоврядування  5–7 категорій посад «Стратегічне планування розвитку територіальних громад». Перелік професійних компетентностей, на підвищення рівня яких спрямовано програму: професійні знання з стратегічного планування розвитку територіальних громад, прийняття ефективних рішень; впровадження змін. Навчання для слухачів відбудеться з 13 до 15 квітня 2022 року (БЕЗКОШТОВНО). Форма  навчання – дистанційна.

Для участі у навчанні з підвищення кваліфікації за вказаною програмою запрошуємо зареєструватися  за наступним посилання: https://usg.org.ua/events/strategichne-planuvannya-rozvytku-terytorialnyh-gromad

У випадку виникнення додаткових запитань просимо звертатися до Олени Редько за номером телефону: +38(096) 661-33-59 та e-mail: pon220a.usg@gmail.com.

З повагою,

Міжрегіональне управління НАДС у Волинській та Рівненській областях

ПРОГРАМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора