Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

До доходу  резидента Дія Сіті не включаються суми коштів, сплачені ним за свій рахунок за договорами недержавного пенсійного забезпечення

Дата: 20.04.2022 10:53
Кількість переглядів: 122

Не включаються до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку суми, що сплачуються резидентом Дія Сіті за свій рахунок за договорами недержавного пенсійного забезпечення та/або за договорами добровільного медичного страхування платника податку – гіг-спеціаліста в межах 30 відс. нарахованої винагороди такому гіг-спеціалісту, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Відповідно до п.п. «г» п.п. 164.2.16 п. 164.2 ст. 164 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку включається сума пенсійних внесків у межах недержавного пенсійного забезпечення відповідно до закону, страхових платежів (страхових внесків, страхових премій), у тому числі, за договорами добровільного медичного страхування та за договором страхування додаткової пенсії, внесків на пенсійні вклади, внесків до фонду банківського управління, сплачена будь-якою особою – резидентом за платника податку чи на його користь, крім сум, що сплачуються:

-резидентом Дія Сіті за свій рахунок за договорами недержавного пенсійного забезпечення та/або за договорами добровільного медичного страхування платника податку – гіг-спеціаліста в межах 30 відс. нарахованої винагороди такому гіг-спеціалісту.

Довідково: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (категорія 103.02).

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Волинській області

ПОГОДЖЕНО:                                                                                           О. НІКОТІНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора