Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Чи оподатковується ПДФО відшкодована ФО, які надають послуги з перевезення, сума вартості пального, витраченого при наданні послуг з перевезення для забезпечення потреб ЗСУ та підрозділів територіальної оборони?

Дата: 13.05.2022 11:07
Кількість переглядів: 129

Не оподатковується податком на доходи фізичних осіб відшкодована фізичним особам, які надають послуги з перевезення, сума вартості пального, витраченого при наданні послуг з перевезення для забезпечення потреб Збройних Сил України та підрозділів територіальної оборони.     

Законом України від 03 березня 2022 року № 2118-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо особливостей оподаткування та подання звітності у період дії воєнного стану» внесені зміни до Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI (далі – ПКУ), зокрема, підрозд. 10 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ доповнено новим п. 69.

Згідно з п.п. 69.7 п. 69 підрозд. 10 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ сума відшкодування вартості пального, витраченого при наданні послуг з перевезення для забезпечення потреб Збройних Сил України та підрозділів територіальної оборони, не включається до складу оподатковуваного доходу фізичних осіб, які надають такі послуги.

Довідково: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (категорія 103.02).

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

 

Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Волинській області

 

ПОГОДЖЕНО:                                                                                                      О. НІКОТІНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора