Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ФАХІВЦІ ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОЇ МІСЬКРАЙОННОЇ ФІЛІЇ ПРОВЕЛИ  ІНФОРМАЦІЙНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ  ЗАХІД  ДЛЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Дата: 23.05.2022 11:15
Кількість переглядів: 194

Фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії провели  інформаційно-консультаційний  захід  для внутрішньо переміщених осіб, які проживають в гуртожитку Володимир-Волинського фахового педагогічного коледжу ім. А.Ю.Кримського. На заході були  присутні представники  Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги .

В заході взяли участь понад 30 внутрішньо переміщених осіб, з якими проводилася роз’яснювальна робота щодо їх соціальної та економічної адаптації у місцях тимчасового проживання, вирішувалось питання співбесіди з роботодавцями щодо вирішення питання працевлаштування.

Під час зустрічі фахівці центру зайнятості проінформували громадян про стан місцевого ринку праці, ознайомили з наявними вакансіями та можливістю працевлаштування на роботи тимчасового характеру, отриманням послуг служби зайнятості та інших соціальних гарантій. В такий не простий для країни час, уряд законодавчо приймає рішення, які спрощують надання різних видів соціальних послуг та сприяють фінансовій підтримці роботодавців, які працевлаштовують внутрішньо переміщених осіб.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора