Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Сьогодні День Військово-Морських Сил Збройних Сил України

Дата: 03.07.2022 07:01
Кількість переглядів: 118

Українська нація має давню морську історію. У ній багато славних сторінок: військово-морські походи часів Русі-України, морські походи козаків у ХVI – XVII столітті, розбудова Українського флоту під час Української революції 1917 – 1921 років тощо. Не варто також забувати про внесок українців у розвиток військово-морської справи Австро-Угорщини, ?осії та інших держав.

Українці завжди захищали своє право мати вільний доступ до Чорного та Азовського морів і використовувати їхні ресурси для процвітання України та її народу. Сьогодні споконвічне право України бути морською державою відстоюють Військово-Морські Сили Збройних Сил України. У протистоянні підступній агресії ?осії українські моряки вже вписали чимало героїчних сторінок у новітню історію Українського флоту.

У боротьбі з ?осійськими окупантами загартовується та набуває досвіду особовий склад Військово-Морських Сил ЗСУ. Наша держава примножує свою військово-морську могутність!

Україна була, є і буде морською державою!

Щиро вітаю українських військових моряків з їхнім професійним святом! Бажаємо міцного здоров’я, щастя, добра і благополуччя!

Слава Військово-Морським Силам Збройних Сил України!

Дякуємо за службу!

Переможемо разом!

Слава Україні !

Героям слава !

 

Голова районної ради                                                             Віктор Хиць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора