Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ЯРМАРОК-ВАКАНСІЙ

Дата: 12.07.2022 11:00
Кількість переглядів: 141

Ніхто не може точно сказати: звідки взяла свій початок професія продавця. Відомо одне, що вона з'явилася ще до виникнення грошей. У ті далекі часи люди обмінювалися  товарами, з часом стали утворюватися ринки, а разом з ними і товарно-грошові відносини.

У наші часи професія продавця одна із найбільш поширена та найбільш популярна. Роботодавці завжди знаходяться у пошуку підходящих кандидатів на робочі місця продавців. Адже продавець, перш за все, психолог і порадник, який у будь-якій ситуації повинен бути стриманим і терплячим.

З такою потребою і звернулись підприємці Анна ПРИНДА (магазин «Маяк») та Вікторія БОНДАРУК (магазин «Пан млинець») у Володимир-Волинську міськрайонну філію Волинського обласного центру зайнятості.

11 липня 2022 року фахівцями був організований ярмарок-вакансій, на якому роботодавці презентували  свою діяльність та розповіли про основні вимоги до кандидатів на посади продавців та запросили охочих відвідати  торгівельні зали. Разом з тим, пані Анна та Вікторія ознайомили учасників заходу, а це безробітні громадяни, про робочий графік, розмір заробітної плати та соціальні гарантії у разі працевлаштування.

Під час зустрічі жваво обговорювались усі деталі працевлаштування,  у результаті якого, п’ятеро безробітних виявили бажання індивідуально поспілкуватись з роботодавцями задля подальшого працевлаштування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора