Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

28 липня ми вперше офіційно відзначаємо День Української Державності

Дата: 28.07.2022 08:40
Кількість переглядів: 144

Шановні мешканці району!

28 липня ми вперше офіційно відзначаємо День Української Державності.

День Української Державності запроваджений на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, а також для протидії російській дезінформації та історичним фейкам про буцімто єдність походження українського та російського народів.

Цей День встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає часів заснування міста Києва та розквітло за князювання Володимира Великого.

Коріння нашої держави сягає грандіозних історичних глибин. Адже історія України почала писатися далеко не 24 серпня 1991 року.

У нашої «молодої держави» справді приголомшлива історія державності. Якою ми маємо повне право пишатися, і яку ми мусимо захищати від посягань заздрісних нікчем, з їхньою куценькою болотно-московською історією.

Але вже вкотре змушені доводити наше споконвічне право на незалежність.

Саме на долю нашого покоління припав визначальний момент багатосотлітньої битви з ордою. Битви за Свободу, за Волю, за Державу. І ми зобов’язані її виграти!

І ми разом обов'язково переможемо, бо Україна була, є і буде!

Переможемо разом!

Слава Україні !

 

Голова районної ради                                                                   Віктор Хиць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора