Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

РОБОЧА ПОЇЗДКА В ОВАДНІВСЬКУ ОТГ

Дата: 05.08.2022 10:59
Кількість переглядів: 140

Відбулася робоча зустріч голови районної ради Віктора Хиця з головою Оваднівської сільської ради Сергієм Панасевичем та керівником комунального підприємства "Оваднівський центр первинної медичної допомоги Оваднівської та Зимнівської сільських рад Володимир – Волинського району Волинської області" - Сергієм Іванюком.

Під час зустрічі були обговорені питання діяльності первинної медицини на території району. Голова районної ради привітав присутніх з успішною роботою в сфері надання медичних послуг населенню району та отриманням ліцензії на проведення господарської діяльності з медичної практики, що надає можливість більш ефективно використовувати мережу сільських амбулаторій та ФАПів і наблизить надання медичних послуг населенню.

Свого часу, на початку здійснення адміністративної реформи по укрупненню районів, районній раді довелося увійти у склад засновників КНП Іваничівський ЦПМСД, та здійснити ряд заходів, щоб забезпечити безперебійність надання медичного обслуговування населення району та підписання відповідних договорів з НСЗУ. Також, в цей час, районною радою проводилась співпраця та спільна робота з Оваднівською та Зимнівською сільськими радами, щодо створення власного центру первинної медичної допомоги та доступності надання медичних послуг населенню територіальних громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора