Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Завдяки легальним доходам волинян до бюджету сплачено понад 4 мільярди гривень ПДФО

Дата: 10.08.2022 11:51
Кількість переглядів: 132

Упродовж семи місяців 2022 року на Волині завдяки офіційним робочим місцям та задекларованим доходам до бюджету сплачено понад 4 мільярди гривень податку на доходи фізичних осіб.

Сума перерахованого ПДФО в області до бюджетів усіх рівнів на 31 відсоток перевищує аналогічні надходження торік.

Серед чинників, що сприяють росту надходжень податку на доходи фізичних осіб – збереження робочих місць і дотримання вимог закону більшістю волинських працедавців, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Сумлінна сплата податків – обов’язкова умова фінансової безпеки країни, яка в умовах протидії військовій агресії зберігає економічну активність. Завдяки офіційним робочим місцям громади і держбюджет щомісяця отримують вагомі податкові надходження. Тож, дотримання вимог податкового і трудового законодавства у взаємовідносинах із найманими особами надзвичайно важливе для бюджетної стабільності в цілому», - наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що саме зараз податкова служба активно співпрацює із Держпраці  у рамках інформаційної кампанії  «Виходь на світло!» з тим, щоб захистити інтереси найманих працівників та залучити до бюджету вкрай потрібні для країни кошти.

Зокрема, у рамках кампанії «Виходь на світло!» ДПС надає інформаційну підтримку щодо ознайомлення громадян з вимогами законодавства про офіційне оформлення найманої праці, спільно з Держпраці аналізує виявлені порушення та працює на їх упередження.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області

ПОГОДЖЕНО:                                                     Сергій ЛИСЕЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора