Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

На Волині ріст сплати податку на прибуток перевищив 19 відсотків

Дата: 12.08.2022 11:21
Кількість переглядів: 96

Волинські підприємства (без врахування великих платників податків) протягом семи місяців 2022 року спрямували до держбюджету 447 мільйонів гривень податку на прибуток.

Це на 19,4 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

Такого позитивного результату у надходженнях податку на прибуток досягнуто завдяки ефективному податковому моніторингу діяльності  місцевих підприємств та якісному адмініструванню з боку податкової служби, - зазначають у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Безумовно, що головний чинник стабільного наповнення бюджету - відповідальна позиція волинського бізнесу, який адаптує свою діяльність до умов воєнного часу, при цьому дбає про інтереси держави. Через військову агресію рф нинішні економічні умови вимагають максимальних зусиль від кожного, хто провадить підприємницьку діяльність  в Україні. Тож, щира подяка платникам, які у надскладних обставинах сумлінно виконують податкові зобов’язання», - наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що зі свого боку фахівці податкового адміністрування активно протидіють спробам певних бізнес-кіл приховати реальний результат господарювання шляхом декларування фіктивної збиткової діяльності.

Захист суверенітету і незалежності держави повинен мати належне фінансове забезпечення. Тому внесок кожного платника податків до бюджету країни – важливий, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області

ПОГОДЖЕНО:                                                                 Сергій ЛИСЕЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора