Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 15.08.2022 16:27
Кількість переглядів: 161

15 серпня відбулися засідання постійних комісій районної ради:

- з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності і правопорядку.

- з питань сільського господарства і продовольства, екології та раціонального використання природних ресурсів;

- з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку і житлово-комунального господарства та підприємництва;

На засіданні постійної комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності і правопорядку були присутні члени комісії: Андрій Нагорний, Микола Квашук, Олександр Юринець, Марина Косаковська, Олександр Кондисюк

На засіданні постійної комісії з питань сільського господарства і продовольства, екології та раціонального використання природних ресурсів були присутні члени комісії: Віктор Якубський, Оксана Юрчук, Олег Бадзюнь, Віктор Фіщук, Анатолій Яльницький.

На засіданні постійної комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку і житлово-комунального господарства та підприємництва були присутні члени комісії: Федір Войтюк, Вадим Корнійчук, Леся Мартинюк, Юрій Динько.

У роботі комісії взяла участь голова районної ради Віктор Хиць, , начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, начальник відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Тетяна Пасось, начальник відділу фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук,  головний спеціаліст юридичного забезпечення та з питань запобігання і виявлення корупції відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Микола Тихий, начальник земельного відділу та  відділу просторового планування Затурцівської сільської ради Ніна Романюк.

На обговорення присутнім було запропоновано наступний порядок денний:

1. Про результати діяльності Володимир-Волинської окружної  прокуратури  у  2021 році

2. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни)  меж с.Затурці Затурцівської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області.

3. Звіт про виконання районного бюджету за  І півріччя 2022 року

4. Про перейменування Володимир-Волинської районної ради

5. Про план роботи районної ради на друге півріччя 2022 року.

6. Про звернення депутатів районної ради до Президента України, Верховної Ради України, голови Волинської обласної військової адміністрації та вірян Української православної церкви Московського патріархату про заборону на території Володимир-Волинського району діяльності Української православної церкви Московського патріархату.

7.Різне

З розгляду запропонованих питань, членами постійних комісії були прийняті відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора