Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 15.08.2022 16:37
Кількість переглядів: 129

15 серпня відбулися засідання постійних комісій районної ради з питань:

- планування, бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальних громад району;

- освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, в справах молоді та соціального захисту населення.

На засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальних громад району були присутні члени комісії: Валентин Вірковський, Алла Лісова, Юрій Прокуда, Іван Філіпов, Руслан Голодюк, Ярослав Гиць.

На засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, в справах молоді та соціального захисту населення були присутні члени комісії: Віра Мазур, Світлана Семченкова, Володимир Савчук, Микола Костючко, Світлана Адамчук.

У роботі комісії взяла участь голова районної ради Віктор Хиць, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, заступник голови райдержадміністрації Віктор Фіщук та Андрій Сторонський, начальник відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Тетяна Пасось, начальник відділу фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук, начальник відділу гуманітарної політики райдержадміністрації Роман Охріменко, головний спеціаліст юридичного забезпечення та з питань запобігання і виявлення корупції відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Микола Тихий.

На обговорення присутнім було запропоновано наступний порядок денний:

1. Звіт про виконання районного бюджету за  І півріччя 2022 року

2. Про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2021 року  №7/14 “Про районний бюджет на 2022 рік».

3. Про стан медичного обслуговування на території району

4. Про перейменування Володимир-Волинської районної ради

5. Про внесення змін до  Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності.

6. Про вилучення з оперативного управління нерухомого майна та постановку на баланс Володимир-Волинської районної ради.

7. Про внесення змін до рішення районної ради від 20.09.2020р. №28/6 “Про Програму забезпечення діяльності Трудового архіву Володимир-Волинського району на 2021-2023 роки”

8. Про план роботи районної ради на друге півріччя 2022 року.

9. Про звернення депутатів районної ради до Президента України, Верховної Ради України, голови Волинської обласної військової адміністрації та вірян Української православної церкви Московського патріархату про заборону на території Володимир-Волинського району діяльності Української православної церкви Московського патріархату.

10. Розгляд листів/

11.Різне

Запропонований порядок денний був доповнений ще одним питанням - Про утворення цільового фонду Володимир – Волинської районної ради 

З розгляду запропонованих питань, членами постійних комісії були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора