Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Звернення голови районної ради Віктора Хиця з нагоди Дня молоді

Дата: 12.08.2022 12:18
Кількість переглядів: 148

Шановні краяни!

Цьогоріч вперше в історії України День молоді відзначатимемо 12 серпня. Раніше цей день ми святкували в останню неділю червня. Але 29 липня 2021 року, враховуючи ініціативи молодіжних рухів і організацій України щодо підтримки інтеграції української молоді до європейської спільноти, стара радянська традиція нарешті пішла в минуле. Указом Президента України № 333/2021 святкування Дня молоді перенесено на 12 серпня.

Молодість – це творчість і натхнення, енергія і запал, пізнання і самоствердження, любов і романтика. Це час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

Саме ви, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, майбутні науковці, захисники та захисниці України будете визначати шляхи подальшого розвитку країни.

На жаль, молодість мільйонів українських дівчат та хлопців перекреслила війна, змусивши взяти до рук зброю, стати в ряди захисників, медиків, рятувальників, волонтерів. І за покликом палкого серця наша молодь усіма силами наближає таку омріяну перемогу.

Сьогодні, ми не можемо не згадати наших захисників, наших земляків, нашу молодь, що загинули обороняючи рідну землю. Вічна  їм пам'ять! Герої Не Вмирають!

ВІРТЕ В СВОЇ СИЛИ! ТВОРІТЬ! ЗНАЙТЕ: МОЛОДІСТЬ – НЕ ВІК, А СТАН ДУШІ.

ВІРТЕ В УКРАЇНУ!

ВІРТЕ В ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ!

ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

І РАЗОМ – ДО ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора