Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 18.08.2022 22:00
Кількість переглядів: 316

18 серпня 2022 року, у залі засідань районної ради відбулося пленарне засідання десятої сесії районної ради восьмого скликання.

В роботі пленарного засідання окрім 33 депутатів районної ради взяли участь начальник РВА Юрій Лобач, керівників правоохоронних органів, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації, голови територіальних громад, представники громадськості, представники ЗМІ.

Перед початком роботи, депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників України, що загинули від рук російських найманцівта висловили співчуття депутатові Олексію Сараванському, з приводу загибелі рідного брата, що боронив нашу землю від ворога.

Голова районної ради Віктор Хиць від імені всіх депутатів привітав депутатів - іменинників, які святкували свої Дні народження в міжсесійний період.

Депутати розглянули наступні питання Порядку денного:

1. Про результати діяльності Володимир-Волинської окружної  прокуратури  у 2021 році.

2. Про результати діяльності Володимир-Волинської окружної  прокуратури  за перше півріччя 2022 року.

3. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни)  меж с.Затурці Затурцівської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області.

4. Звіт про виконання районного бюджету за  І півріччя 2022 року.

5. Про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2021 року  №7/14 “Про районний бюджет на 2022 рік».

6. Про стан медичного обслуговування на території району.

7. Про перейменування Володимир-Волинської районної ради.

8. Про перейменування Трудового архіву  Володимир-Волинської району

9. Про перейменування комунального підприємства «Володимир-Волинський районний центр підготовки територіальної оборони  Володимир-Волинської районної ради».

10. Про внесення змін до  Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності.

11. Про вилучення з оперативного управління нерухомого майна та постановку на баланс Володимир-Волинської районної ради.

12. Про внесення змін до рішення районної ради від 20.09.2020р. №28/6 “Про Програму забезпечення діяльності Трудового архіву Володимир-Волинського району на 2021-2023 роки”.

13. Про план роботи районної ради на друге півріччя 2022 року.

14. Про утворення цільового фонду Володимир-Волинської районної ради

15. Про звернення депутатів районної ради до Президента України, Верховної Ради України, начальника Волинської обласної військової адміністрації та вірян Української православної церкви щодо заборони діяльності   Української православної церкви  в Україні.

16. Різне

Голова районної ради Віктор Хиць спільно з начальником РВА Юрієм Лобачем вручили Подяки районної влади за роботу активним депутатам з нагоди найбільшого державного свята – Дня Незалежності, яке наша держава відзначатиме наступного тижня.

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно до чинного законодавства України усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора