Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

У липні стартувала нова послуга - мікрогранти від урядової програми «єРобота»

Дата: 29.08.2022 08:42
Кількість переглядів: 418

У липні стартувала нова послуга - мікрогранти від урядової програми «єРобота»

Для тих, хто маєте бізнес-ідею та задумується над тим, щоб розпочати власну справу або вже успішно провадить підприємницьку діяльність, ця послуга дає можливість отримати фінансову допомогу  та створити нові робочі місця.

Бажаючих скористатися програмою щодо отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу стає все більше.

Саме тому, 25 серпня 2022 року  у  Володимир-Волинській міськрайонній флії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар з підприємцями, які бажають взяти участь у програмі з метою запуску нового або розвитку діючого бізнесу. Також захід відвідали представники відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій Володлимирської міської ради і ФПП «Бізнес-центру».

У ході зустрічі провідний юристконсульт та начальник відділу активної підтримки безробітних ознайомили учасників з можливостями започаткування підприємницької діяльності та отримання мікрогрантів для ведення бізнесу. Інформували й про те, що потрібно зробити, які документи подати для отримання мікрогранту та як відбувається процедура відбору.

 Запрошена на захід переможниця першої хвилі підприємниця Надія Подзізей поділилась досвідом оформленням документів для отримання мікрогранту та відповіла на запитання учасників.

Проведення подібних заходів сприяє підвищенню рівня поінформованості підприємців  та початківців щодо шляхів та можливостей започаткування та ведення бізнесу у сучасних умовах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора