Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Візит голови Волинської обласної військової адміністрації у Володимирський район

Дата: 01.09.2022 08:38
Кількість переглядів: 436

30 серпня з робочим візитом у Володимирський район завітав голова обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко. На зустрічі також були присутні заступниця голови ОВА Мирослава Якимчук, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, міський голова Ігор Пальонка, депутати міської ради. В ході робочого візиту голова ОВА Юрій Погуляйко оглянув митний перехід «Устилуг - Зосін», де нещодавно за сприянням начальника районної військової адміністрації Юрія Лобача та його заступника Віктора Фіщука облаштували укриття для захисту персоналу та людей, що знаходяться на митниці під час повітряної тривоги.

В даній споруді може перебувати п’ятдесят чоловік. Як показує практика одночасно на митному переході, з української сторони, більше осіб не перебуває. Для її облаштування були використані підручні засоби, а також допомога підприємців та підприємств Володимирського району.

Опісля, учасники делегації проінспектували роботу сільськогосподарського підприємства, що є одним із найбільших платників податків в області. Ознайомившись з його роботою, учасники зустрічі були приємно вражені масштабами його роботи та сучасними технологіями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора