Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВІТАННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ З ДНЕМ ЗНАНЬ

Дата: 01.09.2023 07:28
Кількість переглядів: 683

Дорогі діти, батьки, вчителі!

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Це світле свято і для тих, хто вчився, і тих, хто ще збирається до школи. Це день, з якого починається цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.

На жаль, в 2023 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Війна, на жаль, стала реальністю, а не історичним явищем.

Але навіть під час війни діти продовжують вчитися в школах, і святкування Дня знань так само актуальне.

Вірю, що це тимчасові виклики, з якими ми усі обов'язково впораємось.

Освіта – це фундамент будь-якого суспільства, будь-якої держави. Будьмо розумнішими, мудрішими, виваженішими! Давайте вірити у свої сили та здібності. І тоді на нас чекають великі успіхи!

Дякую вчителям, викладачам, вихователям та всім працівникам освіти за нелегку, але таку важливу справу. Бути Вчителем – це служіння. Бажаю, щоб в очах дітей, яких ви навчаєте, завжди палала іскра до знань і розвитку, аби зерно знань, які ви сієте, проростало добрими вчинками, найвищими результатами і неймовірними злетами.

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти подовжуватимуть вчитися. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України, а не вигадки з московських боліт.

У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє. Ми всі зобов’язані виховати наше майбутнє ще розумнішим, ще патріотичнішим, ще кращим.

Вітаю всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком!

З Днем знань!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

 

Голова районної ради                                                                              Віктор Хиць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора