Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ГРАНТОВІ ПРОГРАМИ ДЛЯ ЗАПОЧАТКУВАННЯ БІЗНЕСУ ТА РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА

Дата: 06.09.2022 15:07
Кількість переглядів: 157

Сьогодні в приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся захід на тему «Грантові програми для започаткування бізнесу та розвитку підприємництва”.

Допомога та стимулювання розвитку бізнесу наразі є вкрай важливими, адже це неабияка підтримка економічного фронту країни та людей, які залишилися без роботи. Під час воєнного стану запроваджено чимало урядових ініціатив, які передбачають підтримку підприємництва та створення сприятливого бізнес-середовища. Однією з таких програм є нова послуга – мікрогранти від урядової програми «єРобота», яка дає можливість отримати фінансову допомогу та створити нові робочі місця.

Під час зустрічі представники центру зайнятості - юрисконсульт та начальник відділу активної підтримки безробітних розповіли  про порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, ознайомили з умовами програми мікрогрантів,  а такожяк правильно оформитиі подати заявку та бізнес-план.

Запрошений на захід підприємець Ігор Юскевич, який вже скористався такою можливістю та отримав мікрогрант на розвиток свого бізнесу, поділився власним досвідом з оформлення та подачі документів, а також відповів на запитання учасників заходу.

Детальну інформацію щодо можливості отримання мікрогранту на розвиток власного бізнесу можна отримати за адресою : м.Володимир, Вул.Коперніка, 5, Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості, тел. 3-50-64.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора