Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ПРО ТЕ, ЯК НЕ ПОТРАПИТИ  НА ГАЧОК НЕПОРЯДНИХ РОБОТОДАВЦІВ, ЯК РОЗПІЗНАТИ ПРИМУСОВУ ПРАЦЮ, ЯКІ ПЕРЕВАГИ ОФІЦІЙНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ…..

Дата: 26.09.2022 12:43
Кількість переглядів: 98

Про те, як не потрапити  на гачок непорядних роботодавців, як розпізнати примусову працю, які переваги офіційного працевлаштування говорили  сьогодні у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості під час семінару для внутрішньо переміщених осіб. Захід відбувся за участі  головного державного інспектора відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Волинській області Тетяни Мельникової.

Присутні дізнались про порядок укладання трудового договору, цивільно-правової угоди та контракту, ризики та відповідальність працівників та роботодавців під час укладання договорів при працевлаштуванні, соціальні пільги, які надаються різним категоріям населення при офіційному працевлаштуванні. Обговорили ознаки примусової праці, як її розпізнати та уникнути.

Тетяна Валеріївна надала вичерпні відповіді на запитання про останні зміни норм трудового законодавства під час воєнного стану, а також залишила контакти Управління та запропонувала у разі потреби свою професійну допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора