Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Послугами Центру обслуговування платників Луцької ДПІ користуються мешканці шести територіальних громад

Дата: 21.10.2022 08:43
Кількість переглядів: 93

«Найчастіше за отриманням послуг до Центру обслуговування платників звертаються  лучани.  Також серед відвідувачів – мешканці та представники підприємництва п’яти інших громад, які територіально наближені до обласного центру Волині. Наш Центр обслуговування платників надає послуги  найбільшій кількості клієнтів податкової служби в області», - розповідає начальник Луцької ДПІ Ніна Демчук.

Щоденно спілкування фахівців Луцької ДПІ із платниками податків стосується найрізноманітніших питань. Видача картки платника податків, довідок про доходи, витягів із реєстрів платника єдиного податку та платника ПДВ і реєстрація РРО – серед  найбільш популярних послуг, за якими звертаються до ЦОП Луцької ДПІ. Усі без винятку платники податків потребують ще й консультаційної допомоги, особливо – у період подання звітності чи сплати майнових податків.

Віднедавна саме у Центрі обслуговування платників представники бізнесу отримують ліцензії на реалізацію підакцизної продукції.

«Тобто наше завдання – не лише отримати заяву чи запит про отримання послуги ДПС. Після реєстрації над виконанням письмового звернення платника працюють  спеціалісти Головного управління ДПС у Волинській області відповідно до своїх функціональних повноважень. Результат виконання запиту – це видані у ЦОП довідки, дані з реєстрів  чи дозвільні документи. Щоб наші відвідувачі почувалися комфортно та мали можливість подати заяву чи запит протягом усього робочого дня,  у період обідньої перерви завжди є черговий працівник», - зазначає Ніна Демчук.

До речі, рішення про роботу ЦОП без перерви на обід прийнято нещодавно в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергієм Лисеюком. Безперервна робота ЦОП Луцької ДПІ – вимога воєнного часу задля якісного обслуговування та уникнення черг.

У період воєнного стану спеціалісти Луцької ДПІ працюють зі значним додатковим навантаженням, оскільки розглядають усні звернення платників податків Миколаївської області і, відповідно, надають адміністративні послуги. Тим не менше, більшість послуг та консультацій надаються досить оперативно й відповідно до вимог технологічних карток.

Довідково: впродовж січня-вересня 2022 року Луцькою ДПІ надано майже 16 тисяч адміністративних послуг.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора