Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

28 ЖОВТНЯ - ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дата: 28.10.2022 10:04
Кількість переглядів: 350

День визволення України від фашистських загарбників відзначається в нашій державі щорічно 28 жовтня, у день вигнання військ фашистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

У ході Другої світової війни саме на території України відбулися ключові битви за визволення Європи від фашизму.

Цього дня вшановується пам’ять полеглих в боях за визволення нашої Батьківщини, низько вклоняємось воїнам та усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні.

Сьогодні хочеться пригадати імена наших співвітчизників, які своєю мужністю і безкорисною любов’ю до Батьківщини, усіма силами, нерідко ціною власного життя, наближали день звільнення України від фашистської окупації.

Будемо пам’ятати і не забувати! У цей День ми приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення! Добра пам’ять про вас завжди буде жити в наших серцях.

Ця війна принесла з собою безліч трагедій та зруйнованих доль. Минуло вже багато років, але і донині не вщухає біль людських втрат у тій жахливій війні.

Гірко визнавати, але українцям знову довелося стати на захист України, її свободи та територіальної цілісності, від посягань сусідньої держави.

Сьогодні фашистів Гітлера змінили рашисти путіна.

Але сучасні захисники виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших воїнів і твердо віримо у нашу перемогу.

Вічна пам’ять усім, хто віддав життя за Україну!

Слава полеглим Героям!

Слава Україні!

Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора