Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ШКОЛЯРІ ОЗНАЙОМИЛИСЬ З ПОСЛУГАМИ  ТА ІНТЕРНЕТ-СЕРВІСАМИ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 01.11.2022 11:36
Кількість переглядів: 98

До Володимир-Волинської  міськрайонної філії  Волинського обласного центру зайнятості завітали учні міських ліцеїв № 3 та № 5.

Школярі ознайомились з послугами та Інтернет-сервісами служби зайнятості. Також вони отримали інформацію про актуальні професії, ситуацію на ринку праці та перспективи на майбутнє.

Під час екскурсії філією юним відвідувачам розповіли про особливості надання послуг  різним категоріям  клієнтів служби зайнятості , в тому числі й учнівській  молоді,  про  призначення та особливості  роботи функціональних  секторів . Також їх  поінформували про роль кожного відділу в  забезпеченні ефективного і якісного обслуговування населення та роботодавців.

Також  нагадали перевірену часом формулу вибору професії, розглянули розповсюджені помилки .Школярі отримали  поради про те, як правильно враховувати свої психологічні особливості, нахили та здібності при  плануванні професійного майбуття. Це допоможе їм обрати професію, яка не тільки відповідає вимогам сьогодення а також  є справою до душі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора