Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

АСПЕКТИ ДІЯЛЬНОСТІ ПАТРОНАТНИХ СІМЕЙ

Дата: 15.11.2022 15:41
Кількість переглядів: 178

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся  захід , в якому взяли участь представники   центру соціальних служб Володимирської міської ради Олена Грабчук та Юлія Мисіна.

Метою заходу стало надання інформації про аспекти діяльності патронатних сімей, умови роботи, соціальний пакет та заробітну плату патронатного вихователя.

Перевага сімейного патронату в тому, що він спрямований на захист дітей. Під час перебування дитини в патронатній сім’ї соціальні працівники допомагають батькам подолати труднощі, через які дитину було вилучено. Якщо ж відновити у батьків здатність виховувати свою дитину не можливо, їй знаходять іншу форму виховання.

Патронатний вихователь за свою роботу, яку виконує за договором, отримає грошове забезпечення у розмірі п’яти прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць та соціальну допомогу на кожну дитину у розмірі 2,5 прожиткових мінімуми на кожну дитину відповідного віку.

Створити сім’ю патронатного вихователя – це не тільки можливість врятувати чиюсь сім’ю, але й вирішити проблеми власного працевлаштування з достойною грошовою винагородою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора