Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

17 листопада на території Волинської області згідно із розпорядженнями диспетчера НЕК «Укренерго» застосовуються графіки погодинних (ГПВ) та аварійних (ГАВ) відключень електричної енергії

Дата: 17.11.2022 15:17
Кількість переглядів: 126

Через паралельне застосування диспетчером НЕК «Укренерго» планового графіку погодинного відключення (ГПВ) та екстреного графіку аварійного відключення (ГАВ) перерви в електропостачанні можуть тривати довше або електроенергія може зникати не в ті години, як заявлено у попередньо розробленому плані.

Також час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятися від заявленого у графіку погодинного відключення (ГПВ) на 10–20 хвилин. Таке відхилення пов'язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Порядок застосування черг відключень, місце відключення та його тривалість визначається за розпорядженням та у повній координації з диспетчером НЕК «Укренерго».

Ці заходи дають можливість уникнути хаотичного, некерованого відключення великої кількості споживачів та недопущення виникнення системної аварії.

Ознайомитись із графіком.

Просимо волинян із розумінням поставитись до ситуації, що склалась.

Також закликаємо малий, середній бізнес та побутових споживачів з 07:00 до 23:00 мінімалізувати використання енерговитратних приладів.

Допоможімо усій країні, адже сила у нашій єдності!

Все буде Україна!

Прес-центр ПрАТ "Волиньобленерго"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора