Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

18 листопада НЕК «Укренерго» введено в дію графіки погодинного відключення електричної енергії (ГПВ). Графіки аварійного вимкнення (ГАВ) продовжують діяти

Дата: 18.11.2022 08:58
Кількість переглядів: 361

Введення в дію та відміна ГПВ здійснюється «Волиньобленерго» за розпорядженням Національної енергетичної компанії «Укренерго», щоб запобігти порушенням режиму роботи енергосистеми України.

Графіки аварійних відключень (ГАВ) продовжують діяти до отримання розпорядження дипетчера НЕК «Укренерго» про їх відміну.

Ознайомитись із графіком.

Через паралельне застосування диспетчером НЕК «Укренерго» планового графіку погодинного відключення (ГПВ) та екстреного графіку аварійного відключення (ГАВ) перерви в електропостачанні можуть тривати довше або електроенергія може зникати не в ті години, як заявлено у попередньо розробленому плані. Також час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятися від заявленого у графіку погодинного відключення (ГПВ) на 10–20 хвилин. Таке відхилення пов'язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Порядок застосування черг відключень, місце відключення та його тривалість визначається за розпорядженням та у повній координації з диспетчером НЕК «Укренерго».

Просимо волинян із розумінням поставитись до ситуації, що склалась. Звертаємо вашу увагу, що навіть у дні застосування ГПВ та ГАВ залишається необхідність мінімалізувати використання енерговитратних приладів з 07:00 до 23:00.

Нагадуємо, що наші спільні зусилля дають можливість уникнути хаотичного, некерованого відключення великої кількості споживачів та недопущення виникнення системної аварії.

Допоможімо усій країні, адже сила у нашій єдності!

Все буде Україна!

Прес-центр ПрАТ "Волиньобленерго"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора