Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

NOVO: індустріальний парк у форматі food-кластер розпочав роботу на Волині

Дата: 22.11.2022 11:47
Кількість переглядів: 137

У понеділок, 21 листопада, в Нововолинську відбулося урочисте відкриття першого на Волині індустріального парку «NOVO».

Борис Карпус - Нововолинський міський голова і керівник управляючої компанії Олександр Бондаренко підписали договір про співпрацю та спільно з учасниками заходу заклали капсулу з посланням для нащадків.

У відкритті індустріального парку взяли участь: Денис Кудін, перший заступник міністра економіки України, Іван Лукеря, заступник міністра розвитку громад і територій України, народні депутати Дмитро Кисілевський, Ігор Гузь і В’ячеслав Рубльов, голова обласної ради Григорій Недопад, заступник голови Волинської ОВА Олександр Троханенко, голова Володимирської районної ради Віктор Хиць, голова Володимирської громади Ігор Пальонка, депутати обласної та міської рад, керівники підприємств і представники ЗМІ.

Індустріальний парк у Нововолинську - це перший в Україні індустріальний парк у форматі експортоорієнтованого food-кластеру. Управляюча компанія ТОВ «Бюро інвестиційних програм» отримала в оренду земельну ділянку площею 20 гектарів з усіма необхідними комунікаціями. Тут будуватимуть підприємства зі сфери переробки риби, виробництва харчової продукції та логістики.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора