Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ #16_ДНІВ_ПРОТИ_НАСИЛЬСТВА

Дата: 28.11.2022 14:06
Кількість переглядів: 125

Щороку в Україні  з 25 листопада по 10 грудня проходить  Всеукраїнська акція #16_днів_проти_насильства,  яка  покликана привернути  увагу громадськості до актуальних для  суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

25 листопада, в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок, у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості провели захід для жінок з числа внутрішньо переміщених осіб за участі представника Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Степана Слащука.

Жінки по всьому світу стають жертвами зґвалтувань та зазнають побутового насилля, до того ж масштаби та істинна природа такого насильства нерідко приховані. Тому дуже важливо, щоб кожен з нас усвідомив, що проблема домашнього насильства не просто десь собі існує, а може стосуватися кожного з нас. Під час заходу присутні отримали важливу інформацією про те, як протидіяти насильству та куди звернутися по допомогу, якщо людина стала жертвою, або свідком насилля.

Також під час заходу учасники дізнались  про систему безоплатної правової допомоги, мету та основні засади її функціонування, а також про право внутрішньо переміщених осіб на звернення за первинною та вторинною правовою допомогою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора