Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

За якою формою подається звітність, якщо в результаті запровадження нового податку або зміни правил оподаткування змінюються форми такої звітності у середині звітного періоду (місяць, квартал, рік)?

Дата: 28.11.2022 14:22
Кількість переглядів: 110

Відповідно до п. 46.6 ст. 46 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами і доповненнями якщо в результаті запровадження нового податку або зміни правил оподаткування змінюються форми податкової звітності, центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує, державну фінансову політику, який затвердив такі форми, зобов’язаний оприлюднити нові форми звітності.

До визначення нових форм декларацій (розрахунків), які набирають чинності для складання звітності за податковий період, що настає за податковим періодом, у якому відбулося їх оприлюднення, є чинними форми декларацій (розрахунків), чинні до такого визначення.

Після внесення змін до нормативно-правових актів з питань оподаткування центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику, повинен здійснити заходи, пов’язані з оприлюдненням та застосуванням таких змін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора