Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ТРИВАЄ АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

Дата: 02.12.2022 08:56
Кількість переглядів: 108

Основне її завдання  - привернути увагу спільноти до актуальних проблем: запобігання і протидія домашньому насильству та торгівлі людьми.

Представники Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості, Володимирського центру соціальних служб, служби в справах дітей та сектору ювенальної превенції провели інформаційну кампанію «Подолаємо насильство разом».

Як знак солідарності з тими, хто потерпає від насильства, і символ своєї віри в те, що колись на землі воно буде повністю подолане, учасники акції пов’язали помаранчевою стрічкою свій одяг. Це офіційний колір протидії насильству, що символізує світле та вільне майбутнє.

Мешканців міста закликали реагувати на випадки насильства, не замовчувати їх, не приховувати та не проходити повз. Розповіли як правильно діяти у випадках, якщо ви стали свідком або жертвою насильства, куди звертатись і де шукати підтримки.

Таку масштабну проблему, як насильство, можна подолати лише об’єднавши зусилля, забезпечивши комплексний підхід до їх вирішення: попереджаючи наступні випадки насильства, притягуючи до відповідальності кривдників та надаючи якісну кваліфіковану допомогу тим, хто її потребує.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора