Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ТРИВАЄ ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

Дата: 10.12.2022 10:54
Кількість переглядів: 395

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», мета якої - привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

В рамках даної акції у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості з безробітними зустрілись начальник сектору дотримання прав людини Володимирського РВП ГУНП у Волинській обл. капітан поліції Ірина Погрібна, старший дільничий офіцер поліції сектору дільничих офіцерів поліції відділу превенції Володимирського РВП ГУНП у Волинській обл. капітан поліції Марія Олексюк, та представники Володимирського центру соціальних служб – психолог Юлія Мисіна і провідний фахівець з соціальної роботи Олена Грабчук.

Говорили про насильство в сімї, адже це одна з найбільш розповсюджених форм порушення прав людини.

Присутні дізнались що таке домашнє насильство і яким воно буває, куди звертатись при виявленні таких фактів, де постраждала особа може отримати допомогу та підтримку, яку відповідальність та покарання передбачено законодавством України за вчинення домашнього насильства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора