Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 13.12.2022 16:27
Кількість переглядів: 90

13 грудня відбулися засідання постійних комісій районної ради з питань:

- планування, бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальних громад району;

- освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, в справах молоді та соціального захисту населення.

На засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальних громад району були присутні члени комісії: Валентин Вірковський, Роман Пальонка, Юрій Прокуда, Іван Філіпов, Інна Хільковець, Руслан Голодюк, Ярослав Гиць.

На засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, в справах молоді та соціального захисту населення були присутні члени комісії: Ганна Міщук, Віра Мазур, Володимир Савчук, Микола Костючко.

У роботі комісії взяла участь голова районної ради Віктор Хиць, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Фіщук, начальник відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Тетяна Пасось, начальник відділу фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук, начальник відділу інформаційної та внутрішньої політики райдержадміністрації Юлія Пашкова, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Зінаїда Яцик, головний спеціаліст юридичного забезпечення та з питань запобігання і виявлення корупції відділу з питань документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Микола Тихий.

На обговорення присутнім було запропоновано наступний порядок денний:

1. Про районну  Програму висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в районі засобами масової інформації на 2023 рік.

2. Про внесення змін до районної Програми матеріально - технічного забезпечення військових частин А 1008, А 4308, А 7064, Володимир-Волинського РТЦК та СП, Володимирського районного центру підготовки ТрО, організації територіальної оборони та заходів мобілізаційної підготовки і мобілізації в районі на 2022-2023 роки», затвердженої рішенням районної ради від 23 грудня 2021 року № 7/9.

3. Про продовження терміну дії  Програми забезпечення діяльності Володимирської районної ради на 2023рік.

4. Про  внесення змін  та продовження терміну дії   районної Програми соціального захисту населення на 2023-2024 роки та Порядку використання коштів.

5. Про внесення змін до рішення районної ради від 20.09.2020р. №28/6 “Про Програму забезпечення діяльності Трудового архіву Володимирського району на 2021-2023 роки” зі змінами, внесеними рішенням районної ради від 18.08.2022 року № 10/13.

6. Про вилучення майна з оперативного управління від управління соціального захисту населення Володимирської  районної державної адміністрації та передачу його в комунальну власність Іваничівської селищної ради.

7. Про звіт про виконання районного бюджету за 9  місяців 2022 року.

8. Про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2021 року.

9. Про районний бюджет  на 2023 рік .

10. Про план роботи районної ради на перше півріччя 2023 року.

11. Про звіт голови райдержадміністрації  про виконання  програм соціально-економічного та культурного розвитку району за 2021 рік та делегованих районною радою повноважень.

12. Розгляд листів.

13.Різне.

З розгляду запропонованих питань, членами постійних комісії були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора