Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 17.12.2022 11:40
Кількість переглядів: 517

16 грудня 2022 року, відбулося пленарне засідання одинадцятої сесії районної ради восьмого скликання.

В роботі пленарного засідання окрім 30 депутатів районної ради взяли участь начальник РВА Юрій Лобач, працівники виконавчого апарату районної ради та апарату райдержадміністрації, представники громадськості, представники ДП «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» та Володимир-Волинської філії ПАТ «Волиньобленерго», представники ЗМІ.

Остання у цьому році сесія районної ради, усім її учасникам запам’ятається надовго. Під час масованої ракетної атаки ворога районні депутати зібрались в укритті та майже одностайно проголосували: залякування окупантів не змінять їхні плани. Тож у сховищі, де не всім вистачило місця сісти, але з дружним акапельним виконанням Гімну України та позитивним настроєм відбулось сесійне засідання.

Традиційно на початку роботи хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих від російського вторгнення українців, привітали депутатів, котрі у міжсесійний період відзначали свої дні народження.

Депутати розглянули наступні питання Порядку денного:

1. Про звіт голови райдержадміністрації  про виконання  програм соціально-економічного та культурного розвитку району за 2021 рік та делегованих районною радою повноважень.

2. Про готовність бюджетних установ району до роботи в осінньо-зимовий  період 2022-2023 років.

3. Про стан виконання   Комплексної районної Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Володимирському  районі на 2021-2025 роки

4. Про районну  Програму висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в районі засобами масової інформації на 2023 рік.

5. Про внесення змін до районної Програми матеріально - технічного забезпечення військових частин А 1008, А 4308, А 7064, Володимир-Волинського РТЦК та СП, Володимирського районного центру підготовки ТрО, організації територіальної оборони та заходів мобілізаційної підготовки і мобілізації в районі на 2022-2023 роки», затвердженої рішенням районної ради від 23 грудня 2021 року № 7/9.

6. Про продовження терміну дії  Програми забезпечення діяльності Володимирської районної ради на 2023рік

7. Про  внесення змін  та продовження терміну дії   районної Програми соціального захисту населення на 2023-2024 роки (зі змінами) та Порядку використання коштів.

8. Про внесення змін до рішення районної ради від 20.09.2020р. №28/6 “Про Програму забезпечення діяльності Трудового архіву Володимирського району на 2021-2023 роки” зі змінами, внесеними рішенням районної ради від 18.08.2022 року № 10/13.

9. Про вилучення майна з оперативного управління від управління соціального захисту населення Володимир-Волинської   районної державної адміністрації та передачу його в комунальну власність Іваничівської селищної ради

10. Про звіт про виконання районного бюджету за 9  місяців 2022 року.

11. Про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2021 року  №7/14 “Про районний бюджет на 2022 рік».

12. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування голові районної ради.

13. Про план роботи районної ради на перше півріччя 2023 року.

14. Різне

З нагоди професійних свят, які відзначали у грудні, а саме: Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування, обласні та районні нагороди отримали депутати райради та працівники виконавчого апарату районної ради. Відзнаки вручили голова районної ради Віктор Хиць та начальник райвійськадміністрації Юрій Лобач.

Зокрема, слова щирої подяки висловили тим обранцям, які захищають Батьківщину. Так, Грамотою голови ОДА відзначений начальник другого відділу Володимир - Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Олександр Кондисюк. Подяки голови облради отримали Віктор Вілентко, Андрій Оніщук, Микола Матусевич, Віктор Якубський.

За активну депутатську діяльність, особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди Дня місцевого самоврядування оголошені Подяки районної влади депутатам райради: Руслану Голодюку, Світлані Гук, Анні Нестеряк, Миколі Квашуку, Володимиру Савчуку, Світлані Семченковій та начальник відділу з питань  документообігу, правової та організаційної роботи районної ради Тетяна Пасось.

В результаті обговорення з усіх питань було ухвалені відповідні рішення. Згідно до чинного законодавства України усі результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора