Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Вітання голови районної ради з Різдвом Христовим за Григоріанським календарем

Дата: 24.12.2022 10:33
Кількість переглядів: 203

Шановні жителі Володимирського району!

Щиро вітаю усіх християн, що святкують за Григоріанським календарем, зі світлим святом Різдва Христового, яке ми разом із більшістю європейців починаємо святкувати 25 грудня!

Різдво Христове 2023 року ми зустрічаємо не лише з радістю, але й з тривогою в душі. Радісна новина – бо Різдво Христове приходить у наші оселі й парафії, але повномасштабна кровопролитна війна московії проти України, яка триває з 2014-го року, тривожить наші серця.

Особливо в ці святкові дні наші думки та молитви линуть за наших мужніх воїнів, які боронять нашу землю, захищають мир і спокій наших осель. Ми співчуваємо всім, хто втратив своїх рідних, – наших Героїв, і запевняємо, що вони назавжди залишаться у пам’яті та історії нашого народу.

Спрадавна Різдвяні свята є джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри і надії. Воно наповнює наше життя добротою та щирістю, духовністю і милосердям.

Нехай у благословенні святкові дні всі ваші молитви та побажання долинуть до неба і зійдуть Божим благословенням на ваших рідних та близьких!

Нехай буде вдосталь радості, щасливого сміху, здоров’я! Нехай у нашій країні нарешті запанує мир, а всі захисники повернуться до рідних домівок!

Христос Народився!

Славімо його!

 

Зі щирими побажаннями

Голова районної ради                                                                                       Віктор Хиць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора