Володимирська районна рада - офіційна сторінка

Волинська область

Дату та час отримання адмінпослуг у Центрах обслуговування платників можна визначити самостійно, - Головне управління ДПС у Волинській області

Дата: 10.01.2023 12:50
Кількість переглядів: 115

Для запису на прийом до фахівців Центрів обслуговування платників варто скористатися можливостями «Електронної черги», - рекомендують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Цей електронний сервіс допоможе самостійно обрати дату та час візиту до ЦОП для отримання адміністративних послуг чи консультаційної допомоги.

Тобто, зі свого персонального комп’ютера  чи мобільного телефону можна зайти на субсайт Головного управління ДПС у Волинській області в банер «Центри обслуговування» в розділ «Електронна черга»   і самостійно обрали дату та час візиту до податкової. Після нескладної реєстрації кожен може не лише переглянути, а й роздрукувати талон  із зазначенням дати та часу прийому в 4 державних податкових інспекціях області.

Наразі цей сервіс спрощує процес реєстрації на прийом до Центрів обслуговування платників у містах  Луцьк, Володимир, Ковель і Камінь-Каширський.

На активну роботу е-черги в податковій службі  сподіваються у період подання річної звітності.  Головне управління ДПС у Волинській області просить платників не відкладати візит до ЦОПів на останні дні подання звітності, а перед відвідуванням Центру обслуговування платників записатися на прийом до фахівців за посередництвом «Електронної черги».

Сектор інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора